Det krävs så lite

Idag har mamma jobbat. 07-12, så det var ju inte så rysligt länge. Vi hämtade henne, men det märkte jag inte, jag somnade innan vi kommit upp till Tidsam. Vi andra hade ruggigt skoj med att riva lägenheten under tiden hon jobbade. Pappa skickade ett mms med rivandet till mamma och hon höll på att få dåndimpen. När vi sedan kom hem, då blev hon helchockad över att det inte syntes alls. Vi städade nämligen också! Hon blev så glad så.
'Nu', innan vi åt kvällsmat gick vi till Kvantum för att köpa mjölk. Det tog en och en halv timme. Om mamma och pappa går själva tar det väl en fem minuter ungefär. Vi hade hur skoj som helst, det är det jag menar med att det krävs så lite. På vägen dit så körde Julia mig och fort gick det bitvis.Innan det sprang vi runt på Vråen Centrum en runda. (Wow vad det låter stort... Det är det inte för den som inte varit här.)Vägen från Kvantum, det var den som tog längst tid.


Och det är skoj, även när man trillar!Dags för en längre tillbakablick. Häromdagen var vi hos Peter och Bettan med fika. Tänkte att Bebisen behöver sin  'semledos'.Igår gick vi på stan, med Viggo med familj. Även om de inte är med på just den här bilden.Här har vi oss tre barn. Lindex är inte så roligt egentligen...För några veckor sedan så testade vi Leos Lekland i Växjö. Inte lika stort som Busfabriken i Helsingborg men nog så bra ändå. Nästa gång vi ska dit så ska Julia med också. Denna gången var Viggo och familj med istället.Mamma drog med mig upp i en rutschkana som var väldans brant...Vi har också hjälpt Peter och Bettan att fixa till en garderob. Det gnabbades en del. Speciellt vad det gällde ett hål i bakstycket som behövdes för att det sitter ett eluttag där den ska stå. Himla festligt faktiskt. Så pass att Bettan fick köra hem mig och mamma först och sedan tog det ytterliggare två timmar innan pappa kom. Mamma blev till och med lite orolig att han kanske hade kört av vägen och var tvungen att ringa och kolla.Hmmm, snart är jag i kapp... Men det är lite kvar... Jo, just det. Vi käkade ju på Lilla Krogen när Julia hade fyllt år. Och lite snofsiga var vi allt. Samt att jag här nu demonstrerar en utav mina favoritprylar.Så... nu blir det nog inte fler inlägg med fullt så här många bilder på en gång... Tror jag i alla fall. :)

Flyttat

Jo, så här är det... Jag blev så fruktansvärt trött på att bara kunna lägga in ett kort för varje inlägg - därav ny adress (tidigare victor.babyblogg.se). Vi hoppas att det här ska bli bättre... Helt plöstligt kan man ju lägga upp länkar och annat också. Det är ju inte helt fel. :)

Och, ja vi blev ju ombedda att mecka bilder. Vi har ju kamera nu. Hmm. Var ska vi börja?

Vi är släkt med vår pappa, bägge två, här är beviset:
Jag är också, helt klart, släkt med Bettan:
Hmm, jo... vi har ju hunnit med en hel del sedan det senaste inlägget. Julia har fyllt 5!!! Pappa och mamma håller på om att hon är stora tjejen hela tiden. Som om de är förundrade över att hon blir större. Blir vi inte alla det? Vad är det som är så svårt att förstå? Sen säger de något om att det är sådan man förstår när man blir äldre... Jaja så är det säkert.
I alla fall så firade vi det nere i Ängelholm. Vi började hos Junie och hennes familj. Mamma lagade fläskpannkaka till oss allihop och den gick hem!Sen åkte vi till Ängelholmarna. Mormor hade gjort en stor skylt och satt upp på dörren "Grattis Julia 5 år!" med ballonger och girlanger. Då förstod Julia att vi skulle fira henne. En överraskning. :D När vi kom in hade de hängt upp girlanger och ballonger lite varstans i lägenheten. Jättemysigt... Och ruggigt roliga leksaker. Det blev födelsedags Viennetta med ljus i och födelsedagssång med hurrarop.Sen var det dags för presenter. Det blev en del. Mest en massa fina kläder och tre par nya örhänge. Pappa tjatade en del på att hon skulle byta under kvällen men det visade sig att hon var lite orolig för att det skulle göra ont så hon ville inte först. MEN en vecka senare kom hon och sa att nu så! Bra jobbat syrran!
På lördagen sen... då blev det utflykt. Till Helsingborg och Busfabriken! Alla hade hur roligt som helst. Hela familjen, alla fyra! På mamma och pappa låter det som att det nästan får bli en stående utflykt varje gång vi åker ner, det tror jag på när jag ser det.Ja... det var nog det bästa som hände just då. Det kommer fler bilder. Vi har ju haft lite kul ihop med Viggo & co, hängt hos Peter och Bettan och lite sånt. Men nu har det nog blivit nog med bilder för den här gången... :D

RSS 2.0