Skål för makarna Lundén-Welden!

Grattis Åse och Björn. Björn och Åse. Tack för att vi fick ta del utav denna underbara nystart av ert liv. Orden fattas mig. Jag är bara tacksam att få ha varit med. Och Tack är nog det ord som kommer överanvändas i det här inlägget.

Midsommarafton spenderade vi alla fyra hemma hos Åses föräldrar. Här ett stort tack till dem alla som gjorde att vi som småbarns föräldrar aldrig kände att vi kanske skulle stannat hemma eller lämnat barnen. Vi var tjugonio (om jag minns rätt) och vi var de enda med barn men sällan har vi känt oss så välkomna och omhändertagna. Det var förmingel inför bröllopet men ändå fick barnen presenter. Victor fick en boll och Julia såpbubblor och ett hopprep. Såpbubblorna var kvällens största höjdare. Julia blåste och Victor jagade. När det spelades kubb fick Julia vara med och spela ihop med tjejerna. Allt var så naturligt... Tack.
Midsommardagen, Bröllopsdagen. Barnen passades utav mormor, gmormor och gmorfar under tiden som jag och Marcus befann oss på vackra Villa Thalassa i Helsingborg. Vädret dagen innan var rena farsen, vi sprang ut och in och blev även vid ett tillfälle överfallna av hagel. Den här dagen strålade solen, visserligen inte från molnfri himmel men det var nog lika bra det eftersom brudgummen var iförd fyra lager. Tack vare vädret kunde vigselceremonin hållas ute med sundet och Danmark i bakgrunden.
Bilderna får säga sitt. Det har varit ett smärre... hmm, ja, insert word här, att välja kort. Eftersom det blev hur många som helst så har Åse och Björn ännu inte sett vad vi har fått ihop och därför väljer jag att inte ta de kort som jag faktiskt tycker allra bäst om, de kan jag vänta med tills brudparet har fått dem allihop. Och de kommer kära vänner, de kommer. På det sista kortet har vi även Hanne, Åses lilla syster, och tillika brudtärna samt Björns best man, Johan.
Vi älskar er och önskar er allt gott! Njut av Azorerna så hörs vi när ni kommer tillbaka. Tack, återigen, för att vi fick vara med och dela Er dag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken tur ni hade med vadret!

Har ar det som Sverige, regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn och lite mera regn. Ar sa trott pa detta!!! Hoppas att det ar fint nar i Augusti /September :o)Skot om er!

Kram kram

2009-06-21 @ 23:09:07
URL: http://annas-abode.blogspot.com
Postat av: Peter

Härligt ni har haft det. Tack för besöket idag.Kram

2009-06-24 @ 20:53:04
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: Bettan

Tack för trevligt besök idag.Kram

2009-06-28 @ 19:50:10
URL: http://haradso.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0