Pyssel

Här kommer det Bettan ;) , Julias mästerverk!

Idag har Victor varit hemma med mig. Han var lite krasslig igår så då tyckte jag och Marcus att det var en bra idé att ha honom hemma, för säkerhets skull. Vad vi har haft det mysigt! Först gick vi ner till stan, stod på Åbron och tittade på vattnet, vilket var nästan lika häftigt som det stora vattnet vid Osudden. Sen klättrade han en sväng på Lilla Krogens uteservering. När vi sedan gick över vägen så såg vi Benny och Vivvi och då bestämdes en träff i Apladalen. Glass och paj i stugan, pekande på djuren och skogstokigt spring på lekplats. (Nåja, skogstokigt kanske är att ta i.) Det bidde en komplicerad blöjrunda i vagnen, med kladd på byxor, tröja, vagn och min tröja... Luktade mumma, jag lovar. Hem och hemlevererad kinamat. Riset var en favorit både hos Victor och Viggo. Mer lek... och föräldrar trötta som ålderdomshem. Sammantaget har det varit en ruggigt härlig dag! (De arga episoderna, de är redan förträngda!)


Åh så härligt

Ja, så har vi haft det i ett par dagar nu. Cyklat, pysslat och allmänt bara haft det mysigt tillsammans. Igår cyklade vi ner till Apladalen en sväng. Julia cyklade själv, utan stöd, hela vägen dit och hem. Hon trampar på som attan i backarna, hon är envis och det ger utdelning! Tänk vad fort det gick... Stora tjejen som sagt. Idag har vi tänkt ta oss ner till Gfarmor... Vi får väl se hur det blir.
Men hur dåligt minne har jag egentligen? Visst var det mer som hände igår? Och iförrgår? Hmm. Jo, jag och Julia har pysslat. Hur fint som helst blev det. Det kommer kort senare, när den är överlämnad, men jag är så imponerad att jag inte kan låta bli att nämna det.

Victors tänder verkar ta nya tag igen. Den som säger att tänder inte märks har varit förskonad och jag stryper den som säger till mig att det inte är något med tänder... De flesta veta att vi har märkt av varje tand. Victor har ju ganska mycket humör till att börja och han blir inte mindre tempramentsfull när det håller på. Nu är det ju dock bara fyra kindtänder kvar så nu kan vi ju se slutet på det. Klen tröst. Stackars liten.
I Apladalen visade det sig att han klättra på allt själv. I näten och på pinnstegarna, det går så fort.

Iförrgår fick vi Ängelholms besök... Och det var precis lika mysigt och roligt som det brukar, och lika sorgligt som det alltid är när det är över.Uppdatering. Vi cyklade ner till Gfarmor och fikade en liten runda. Det var mysigt. Victor hade fullt upp med att utforska alla små och stora prytlar... Efter det skulle vi åka och köpa en baddräkt men vid Preem somnade Victor. Jag cyklade hem med honom och Julia och Marcus fortsatte till Kärnan. Det är dags att börja simskolans andra termin idag... och i flytten har vi nu råkat förlägga den gamla.


Uppdatering för kort... även om de bara är två

Ja, det där med fler kort kan jag ju åtgärda. Jag älskar dina bilduppdateringar Anna, då kan man drömma sig bort till andra sidan jorden, aldrig fel det där.

Idag har faktiskt varit en halvt händelserik dag i alla fall. Insåg när jag kom till jobbet att det ju faktiskt är röd dag imorgon och därmed slutade vi redan klockan 15. Eftersom vi jobbade in rasten fick vi gå redan kvart i. Det är inte fel det. Så jag hämtade Julia och Victor tidigare. Vi tog tid på oss när vi gick hem, barnen lekte vid väggrinden, stenarna och på grunggrejen. Ja, det är ett ord.
Kortet är visserligen från förra gången, men det visar i alla fall vad Julia gör nu. Idag släppte det. Idag kom hon cyklande, svängde och bromsade - helt utan stödhjul och utan att sätta i fötterna! Hejja stora tjejen! Helt underbart.


Hmm, ja så har vi ju varit borta hos töserna. Klappat kanin och druckit kaffe. Det har badats och lagats fläskpannkaka. Det där med händelserikt är ju alltid relativt. Att cykla toppar listan idag och gör att det känns som att det hänt hur mycket som helst.
 

Datorn jag skriver vid är bara till låns... men jag vill inte skiljas från den, visst är det irriterande? Men men, det finns de som behöver den mer än jag. Så är det med det. Något jag tjatat om på jobbet i ett par dagar, var bara tvungen att föreviga det här också.

Så håller vi tummarna för att Bettan snart slipper sitt vatten!

Suck

Idag är det jag, Johanna... Hmm, ja Victor orkade inte. Kan jag skylla på att han helt enkelt bara inte riktigt varit sugen? Att våren har haft så mycket annat att bjuda på att han inte kunnat koncentrera sig? Inte det? Nej, där ser man.
Den här uppdateringen i sig kräver lite utav mig. Jag har så ont i mina spruckna fingertoppar att det här med tangentbord egentligen inte lockar så mycket, men det är bättre idag än på ett bra tag. Inte verkar de läka heller, så det kanske bara är att vänja sig. Får se vad dokton säger den 28de maj. Förhoppnigsvis har de någon lösning.

Då har vi flyttat in i lägenheten och trivs som fiskar i vattnet. Det har efterfrågats bilder och det ska komma dock inte idag. Nu ger jag mig verkligen ingen väg ut från det här med att uppdatera. Det är ju i och för sig ingen garanti.

Hur tom kan hjärnan bli? Var tog allt det där jag funderade på att skriva om tidigare idag vägen? Jag lovar, det fanns hur mycket som helst.
Vi åt nybakta kanelbullar efter jobbet. Vi hann knappt innanför dörren innan Cornelia kom hit och frågade om vi var sugna efter som hennes mamma hade bakat. Så gulligt! Och väldigt gott.
Nä, jag ger nog upp för den här gången. Det blir nog inget bra det här. Hehe, förhoppnigvis kan jag komma på något bra till en annan dag.


RSS 2.0